Only

Hej allesammen!

I dag vil jeg skrive om noget helt anderledes. Jeg vil skrive om tøjmærket Only, som er en dansk butikkæde med over 200 butikker verden over. Only er et mærke, som sælger næsten alle slags tøj. De har joggingtøj og almindelig stykke tøj som ensfarvede toppe, cardigans og sweatshirts, som man kan bruge til hverdag. Only sælger også festtøj som kjoler, flotte toppe og fede nederdele. Der er også en hel afdeling med tilbehør som tasker, hårpynt og tørklæder. Så man kan få lidt af alting i Only, og det er billigt. Hvis du vil høre mere om Only og se noget lækkert tøj, så læs mere her!

Toppe

5700344087846-gele

Her på billedet ser du en top fra Only. Den er koral-farvet, som er sommerens farve nr. 1. Jeg er selv en kæmpe fan af koral-farven, og jeg er nærmest blevet besat af den. Jeg synes, at det er en fantastisk smuk farve, som jeg kunne gå i hele tiden. Toppen fra Only koster 159.95 kr på Only’s hjemmeside, hvilket jeg synes er ekstremt billigt for en flot top. Toppen fra Only er perfekt til sommer udenover en hvid nederdel eller bare udenover din bikini, når du skal på stranden. Det er det, jeg bedst kan lide ved denne top. Man kan bruge den til hverdag, til stranden eller til fest.

5700345040123-white

Endnu en top fra Only. Denne er hvid med et flot mønster foran. Den er faconsyet, og det giver en fed effekt. Jeg kan godt lide, at denne top fra Only er så afslappet i det hvide stof, men at der er en meget fin detalje foran som gør, at man også kan bruge den til finere brug. Jeg kunne se migselv gå med den her på en ferie eller på en varm sommerdag. Jeg synes, at den er super sød. Den kan købes på Only’s hjemmeside for 129.95 kr, som er vildt billigt for sådan en sød top.

5700345171735-comb41

Nu ville jeg ikke kun tage sommertøj, fordi at jeg vil vise, at Only laver en masse forskelligt tøj. Derfor tog jeg denne mørke oversize t-shirt med et fedt gråt og lilla mønster. Jeg synes, at den er anderledes, men også super fed. Den kan købes for 199.95 kr på Only’s hjemmeside. Jeg synes, at denne top ville være så fed med et par shine leggins og et par høje sorte stiletter. Det ville være det fedeste outfit.

5700345088095-lightd

Endnu et stykke tøj fra Only. Dette er en tunika, som jeg faldt over på Only’s hjemmeside. Den koster 159.95, og jeg synes, at den er super fed. Jeg elsker simpelthen den støvede blå farve, som er virkelig populær for tiden. Jeg kan godt lide, at den er lidt løs, men at der alligevel er detaljer for oven. Den er perfekt om sommeren med et par korte leggins eller om vinteren med et par tykke leggins og nogle støvler. Jeg synes, at det er et fantastisk stykke tøj.

Kjoler/nederdele

5700345130947-comb2

Her er en kjole fra Only. Jeg valgte en flot turkis kjole med et flot mønster med blomster på, fordi at det er helt vildt populært til sommer. Der skal være blomster overalt, og jeg synes, at det er super sødt. Denne kjole er kort, så den er perfekt her til sommer. Jeg kunne se den sammen med et par hvide leggins og et par søde ballerina sko. Det outfit kunne gå, hvis man bare skulle gå en tur, eller hvis man skulle til fest. Den koster 239.95 kr hos Only. Jeg synes, at det er et super fedt outfit, som jeg selv kunne finde på at gå med.

5700344639373-black

Nu vil jeg ikke kun gå over i lyse farver og blomster, men vil også vise, at Only også sælger en masse andet. Her er en fed nederdel i sort, som jeg er faldet for. Jeg synes, at den er rå, men detaljerne gør den alligevel sød. Den kunne være så fed til sommer med en hvid top. Så er altid ikke kun blomster, og det kan jeg godt lide. Den kan købes i Only for 259.95 kr.

Bukser

5700343438649-stocki

En af de ting, som er blevet helt vildt populær i foråret er disse bukser i beige, som ligner herrebukser. De kan nu også købes i Only for 399.95 kr, som ikke er dyrt for et par bukser overhovedet. Jeg synes, at disse bukser er super fede, og jeg er helt vild med designet og ikke mindst farven. Denne beige/cremefarvet er helt fantastisk, og jeg elsker den!

5700344778850-gele1

Her er endnu et par bukser fra Only, og jeg kunne ikke stå for dem. Jeg ville egentlig have vist jer et par jeans, men jeg synes at de fleste jeans ligner hinanden, så jeg ville hellere vise disse super fede koralfarvede haremsbukser fra Only til kun 299.95 kr. Det er en virkelig god pris for et par så fede busker som disse. Jeg er faldet fuldstændig for disse bukser, og jeg må simpelthen eje dem. Jeg har tænkt mig at købe det, det er jeg ikke i tvivl om.

Tilbehør

5700343936190-comb1

Der er mange forskellige slags tilbehør hos Only. Der er tasker, tørklæder, huer, handsker, hårting, undertøj, smykker og meget andet. Derfor ville jeg bare vise to forskellige ting. Den første ting er disse to fede spænder fra Only. De er koral-farvet, men det kommer vel ikke som nogen overraskelse. De er super søde, og de koster kun 59.95 kr. De er super søde at have i håret, hvis man har koralfarvet tøj på, eller hvis man har f.eks en hvid kjole på. Det giver bare prikken over iet.

5700341993102-coral

Der er også denne flotte pink/koral farvet taske fra Only, som også fås i andre farver. Den er perfekt til at have sin mobil, nøgler og lidt makeup, hvis man skal ud og spise eller i byen. Den er rummelig, men alligevel lille, og det er sådan en taske, der er perfekt at have med sig overalt. Den koster kun 129.95 kr. Jeg synes, at den er meget fed, og kunne godt finde på at købe den til min ferie, da jeg mangler noget at have mit tyggegummi, mobil, makeup og et spejl i.

Hvis der er nogen, der har en webshop online, som har salg af Only tøj, så ville det være super, hvis I smed en kommentar til dette indlæg, så jeg kan skrive, hvor Onlys tøj kan købes henne. Der er mange, der gerne vil vide, hvor de kan købe Onlys tøj online, og derfor ville det være fedt, hvis jeg kendte siderne.

Hvis der er nogen, der ved, hvor der er tilbud på Only tøj henne, så vil jeg gerne bede jer om at smide en kommentar, så folk kan vide, hvor Onlys tøj er billigst henne, og hvordan priserne er. Hvis der er nogen der finder et udsalg eller bare nogle gode tilbud på Only tøj, så smid endelig en kommentar.

Personligt, der synes jeg, at Only er et super fedt mærke, fordi at de laver noget fantastisk tøj til mange forskellige stilarter, men de holder sig alligevel inde i varmen, fordi at de altid følger med i, hvad der er på mode. Det fedeste er, at det er så billigt som det er. Så skal man ikke gå ud og bruge sindssygt mange penge på at se ud, som man gerne vil, man kan bare gå i Only, og der kan man finde alting til en billig pris.

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.